Houdini Liuid Rock Pants

Houdini Liuid Rock Pants

Perfekta klätterbyxor som fungerar lika bra till vardags som på resan och till träningen. Otroligt slitstarka, lätta och tunna byxor med en suverän ventilationsförmåga som håller dig sval även när det är varm ute.

Liquid Rock Pants håller formen blöta som torra, är fukttransporterande och torkar blixtsnabbt efter tvätt eller regn. Byxorna har Zip-gylf med knapp, en bakficka och djupa sidfickor med dränering om de råkar användas vid bad. Avslappnad maskulin passform.


Tillverkare: Haglöfs
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Lätta Snabbtorkade Svala

Kommentar: Fungerar klockrent som byxa när det är riktigt varmt ner till normal rumstemperatur. Använt den som sommarbyxa och som inne- och reservbyxa på längre vandring i alperna (i hyttorna om kvällen).

Torkar snabbt, lätta att tvätta, stöter bort skit rätt bra och väger så lite att det verkligen känns enkelt att ta dem med sig.

Inte koll på hur de håller över längre tid. Men tycker riktigt bra om dem så långt.

Liknande produkter: Diverse lätta byxor.

Pris: 1000

Plus: Slitstarka, bra finish, lätta, skrynkelfria, smutsavstötande (sant!).

Minus:Dyra.

Kommentar: Snygg och ledig byxa, i ett helt otroligt tyg. Slätar snabbt ut sig när det varit skrynkligt i packningen, smutsen nästan trillar av på något märkligt sätt, slitstarkt trots att det är så tunt och smidigt. Bara att rekommendera! Har 3 par själv, ett par shorts och 2 par i capri-längd.

Kundservice: Houdini har bra service, vänlig kontakt. Handlat på Addnature, samma sak där, rekommenderas.

Köpplats: Addnature.com

Plus: Svala Slitstarka Strech-snodden längst ner. Bryter vinden litegrann så dom är värmer när man är lite frusen. Torkar snabbt

Minus:Inte vattenavstötande Ett par mindre sömmar har gått men.. inget slitage i övrigt. Bältes-hällorna kan tendera att glida lite iom att tyget är så flexibelt.

Kommentar: Byxorna är en favorit i garderoben, allt annat känns plötsligt lite stelt och orörligt när man har använt dessa ett tag.. Och trots vad som nästan kan räknas som daglig användning under ett år så är slitaget till ett minimum, något jag är oerhört imponerad av iom att tyget är så tunt och smidigt, utan förstärkningar och dylikt över knän och rumpa.
Det här är byxorna som åker med på vandring, det är byxorna jag cyklar i, det är byxorna jag har när jag spelar biljard, det är byxor jag har när jag vill klä mig snyggt men avslappnat..

Stretch-dragskon längst ner utan plastspänne som man helt enkelt knyter en knut på i önskad spänning gör det blixtsnabbt att ändra från långa byxor till 3/4 knickers, skönt att inte ha nått plastspänne som skaver och är ivägen.

Ett par mindre sömmar har gått upp, ett litet hål i sömmen i grenen som hade slitits upp och även en söm som håller gylfen på plats.. Snabbt fixat och det får nog ses som rätt normalt efter ett års användning i ur och skur, med cykel som primärt transportmedel. Och tyget i sig visar inga tecken på förslitning.

Jag funderar starkt på att köpa ett par till, för jag tvättar för sällan helt enkelt! :)

Liknande produkter: Jag fann inget liknande då, kanske har kommit nu.

Köpplats: Naturkompaniet

Pris: 999


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...