Haglöfs Lim 45



Superlätt ram tillverkad i aluminium. Bärremmar med perforerad foam för bra andningsförmåga och bekvämlighet. Ventilerade 3D-meshen i ryggen motverkar svettiga ryggar. Höftbältet är avtagbart.
Huvudfacket har rullöppning d.v.s inga trasiga dragkedjor. Botten är konstruerad med vingar som förhindrar kollaps vid tyngre last.
Inre ficka för småpryttlar.
Utvändig ficka för vätskesystem för snabb påfyllning utan att du behöver öppna säcken.
Flera fästpunkter för liggunderlag m.m


Tillverkare: Haglöfs
 
Betyg: 3.53.53.53.53.5
(betyg 3.5 baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: vikten, det sköna bältet

Minus:fullpackad kan det vara svårt att få stängningen att "räcka till

Kommentar: Har varit på Island med min Lim 45 och är mycket nöjd. Bältet är väldigt mjukt och skönt och ryggsäcken har låg vikt. Aluminiumramen gav mig inga som helst problem.
Fickorna på sidorna utanpå säcken blir svåra att använda när man packat fullt, de blir så tighta att man inte får ner nånting ens med våld...
Lagom många fickor dock, även om de är svåra att utnyttja :)
Enkel och snabb åtkomst av grejer som är packade högt upp i säcken, men lite knepigare nere mot mitten/botten då man får riva upp allt för att komma åt, går inte att öppna utifrån mitt på/ner mot botten.

Plus: Robust väv, bra lösningar, midjebältet.

Minus:Den långa aluminium ramen irriterar mot svanken.

Kommentar: Har lånat hem en Haglöf LIM 45 som jag har gått 7*2 km med varierande vikt. Den klarar utan problem 12-13kg vikt utan att bäregenskaperna försämmras. Det som jag upplevde var ett problem är att den är lång! Närmare 70cm och för mig började aluminiumramen skava mot ryggen/svanken...och jag lyckades inte böja till den(kanske mera våld?). Övrigt så är den väldigt ren på onödiga detaljer vilket är bra, inga onödiga remmar eller annat. Ryggsäcken är robust i väven, djupa bra fickor i sidan och på utsidan för vatten eller ett mindre tält.
Bör tillägga att jag är 190cm!


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...