Haglöfs Dual Jacket



Fleecetröja/jacka/kofta


Tillverkare: Haglöfs
 
Betyg: 4.334.334.334.334.33
(betyg 4.33 baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: smidig

Minus:veka sömmar

Kommentar: Smidig, lagom varm och sitter lagom hård runt handlederna.Luktar inte illa så snabbt
Vissa sömmar ha gått upp och sedan tycker jag det är lite fjantigt att dragkedjan sitter med baksidan utåt. Utseende?

Kommentar: Köpte min Dual Jacket till BAMM (Björkliden Arctic Mountain Marathon) då minvikten på förstärkningsplagget var 200g och jag hittade denna på 211g (egen vägning av stl s). Den håller värmen väldigt bra och andas relativt bra genom sidopanelerna. Använder den nästan dagligen vid cykling till skolan, som mellanlager eller som ytterlager beroende på väder och temperatur.

Nackdelarna är dock att den efter under 6 mån användade har börjat bli noppig, stretch-muddarna smiter inte åt ordentligt runt handlederna längre och den där vind-flärpen bakom dragkedjan har jag då aldrig fått o ligga åt rätt håll utan den viker in sig själv bakom själva tyget och inte bakom dragkedjan. Dock helt klart en kanonjacka för att hålla värmen.

Plus: Passform

Minus:Imperialismen

Kommentar: Bekvämt och lätt mellanlager med helgående dragkedja. Det enda problemet med ett plagg som detta är dess imperialistiska karaktär. Likt en gökunge puttar det ut allt annat ur din garberob och ser du inte upp finner du dig själv snart endast bärandes detta, dag ut och dag in, på jobbet likväl som på fjället. Själv har jag flyttat in i min.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.