Patagonia Black Hole bag



Gigantisk mjuk packväska på 120 liter


Tillverkare: Patagonia
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Storleken. Att den håller för nästa allt.

Minus:bristen på olika fack de gånger man vill strukturera upp sina prylar.

Kommentar: En väska som fixar allt från alpresor till dykexpeditioner. Efter flera åra användande har jag bara en sak att framföra som inte är toppen, det finns endast en minimal innerficka av nät. Allt annat är suveränt. När jag förra sommaren lyckades sticka hål på väskan när jag drog den över klippor överfull av dykprylar gick det snabbt och enkelt att laga den med punkteringslappar från gummiverkstan..
Alla som vet med sig att dom släpar runt på mycket prylar bör köpa en Black Hole bag. Det är väl investerade pengar och du har en väska för livet!

Plus: Den grymma finishen.

Minus:Lite mörk, tenderar till att bli tung, endast en liten ficka på insida

Kommentar: Detta är den enda väska som behövs. Den funkar för alla aktiviteter. Den är gjord av mjuk hållbar väv (funkar att släpa på golvet), remmar som verkar vara av samma material som bilbälten.

Två rejäla handtag på kanterna på kortsidorna. Handtagen upptill kan justeras i längd och är gjorda för att kunna användas som bärremmar (det funkar kalas att bära den långa sträckor i dessa, tex genom flygplatsen).

Efter 4 års frekvent användande så är det bara undersidan där några nagelstora flisor uppstått (inte hål igenom utan in till väven).

Skall du klättra is, skibumma en hel säsong, paddla kajak över helgen eller 1 vecka, åka hem till morsan eller tvätta så är detta den idealiska väskan.

Det smartaste är att den är så gott som vattentätt och tom tar den ingen plats alls (perfekt när man paddlar då det bara är att vika ihop den och slänga in den längst in).

Enastående kvalitet på detaljerna.

Simply the best.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.