Hanwag Banks GTX

Hanwag Banks GTX

För vandring med lätt eller medeltung packning är Banks en favorit. Många som ska gå någon pilgrimsled väljer denna känga och är mycket nöjda med sitt val. Kängan har snörning långt fram på tån vilket ger en optimal passform lästen. Membranet av Gore-Tex gör kängan vattentät och ventilerande.

Den grova Vibramsulan ger ett pålitligt och stabilt grepp. Mellansulan i Banks är mjuk men vridstyv för en behaglig gång med sviktande steg. För att stå emot slitage från vassa stenar och buskage har tådelen överdrag i gummi. Vristpartiet är ovanligt töjbart för att ge en luftig och fri känsla.

Sammanfattningsvis kan sägas att det här är en mångsidig, formbar vandringskänga för generellt friluftsliv.

(Naturkompaniet)


Tillverkare: Hanwag
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Bekväma, lagom styva.

Minus:Har inte kommit på några...

Kommentar: Ville ha Hanwag Alaska egentligen, men dessa fanns ej. Eftersom det var lite bråttom vid köptillfället valde jag Banks istället, vilket visade sig vara ett mycket bra val! Har varit nöjd med dessa sen första stund! Ingen skoskav eller andra besvär, kängorna har kunnat användas längre sträckor från första dagen. Har haft dem dagligen hela vintern också (på jobbet/fritiden) och har aldrig frusit om fötterna trots rejält många minusgrader.
Såhär i efterhand känner jag mig glad över att Alaskakängorna inte fanns inne utan det blev Banks istället! I skrivande stund har jag haft kängorna i ungefär ett år.

Kundservice: Cykel & Fjäll = BRA!

Köpplats: Cykel & Fjäll Specialisten i Dalarna AB


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.