gummistövel/Tretorn Sarek

» Ladda upp produktbild

Stövel till det mesta.


 
Betyg: 3.673.673.673.673.67
(betyg 3.67 baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Bra passform

Minus:Släpper mellan inner och yttersula

Kommentar: Köpte ett par Tretorn sarek millennium när dom kom ut på marknaden. Efter en vecka i fjällen hade den ena stöveln släppt mellen innerdel (ser ut som en gul bikaka)och yttresulan. Fick nya i affären, samma sak hände senare på hösten på älgjakten. Fick nya i affären nu hade även en kompis köpt lika dana till sig och sin son. Var i fjällen igen samma sak igen på både mina och hans, kompisen kunde inte använda sina sista dagen för att foten gled omkring i stöveln allt för mycket. Vi fick nya så fortsätter det, jag har förbrukat 4-par kompisen 2-par och hans son 2-par.
Den affären jag köpte stövlarna hos har slutat att ta in sarek millennium för att dom har haft så mycket problem men dom, jag bytte till den gamla typen av sarek men med ett vidare skaft (tror den heter sarek +). Dom håller än (2-månader gamla), där är sulan uppbygd på ett annat sätt.
Har försökt att få tag i Tretorn men dom har ej svarat på mina mail.
Så kolla detta på era millennium om ni kan få ner fingrarna mellan inner och yttersula.

Kommentar: Köpte mina Tretorn Sarek sommar 1990 och har sedan dess gjort mitt bästa för att slita ut dom. Dom är ett par riktiga trotjänare som klarar det mest med minimalt underhåll. Sklulle jag någon gång slita ut dom så kommer jag att omgående köpa ett nytt par!

Plus: Låg vikt och pris, hållbara, bra grepp

Minus:Inget

Kommentar: Tretorn Sarekstövel, har tidigare varit en alltför vristsmal modell för mina fötter.
Men den nya modellen passar mig perfekt.
Har ganska breda vristtjocka fötter i förhållande till dess längd. Den nya modellen får jag både av och på mig när de är våta. Sitter ändå perfekt för långa etapper.
Finns också i en +version som är extra fodrad, den har jag inte provat, något för tung och inget för sommaren.

 

Logga in

Tips!