Garmont G-Ride G-FitRandonnésko för aggressiv utförsåkning. 4 spännen, vikt 1830 g, formbar innersko, i lätt utförande. Pris 3-3.400 kr


 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Åkegenskaperna, mycket fin passform

Minus:Aaaningens mjuka i längsled

Kommentar: Har länge letat efter den perfekta randopjäxan och tror mig ha hittat den, åtminstone för närvarande, den bästa för mina krav. Passformen ordnas i butik, genom att innerskon värms och anpassas efter foten. Vissa andra justeringar som kilar och inlägg, brukar butiken hjälpa till med. Att lästa ytterskalet, såsom man gör på alpinpjäxor, tycker jag är onödigt på randopjäxor. Skalet är ändå mjukare och är passformen från början så dålig, är det bättre att välja en annan modell. Denna pjäxa sitter iallafall perfekt på mig och är jämförelsevis vare sig lättast, styvast, eller har flest inställningsmöjligheter, -men slutresultatet är med beröm godkänt.
Åkningen -det viktigaste trots allt, klart bättre än alla jag prövat, dock givetvis inte lika bra som renodlade racingpjäxor. Aningens för mycket flex i längsled, fram och bakåt. Helt OK att promenera med i terrängen, både på is, snö och på grus. Bra kompatibilitet med stela stegjärn, som ex Grivel 2F.
Toppbetyg!