Fjällräven Reivo Byxa



- Normal midja.
- 7 fickor.
- Rålängd.
- Säkerhetsficka.
- Snedställda sidfickor.
- Raka ben.
- Allround.

Storlekar: 46-60
Material: G-1000® 65% polyester 35% bomull


Tillverkare: Fjällräven
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Ventilerande, hållbara, bra fickor, smidiga, vattenavvisande

Kommentar: Fantastisk byxa som hittills hållit vad den lovat.
Har haft dom en månad nu och använt dem varje dag men ser trots det ut som nya. Det finns en pigg på min cykel som jag har råkat riva sönder andra byxor på, hade inte planerat att testa detta på dessa byxor men så blev ändå fallet. De gick inte sönder och det tycker jag är bra. Annars så blir de inte lätt blöta och blir dem de så torkar de snabbt igen. Det är ju klart att dessa byxor är ett mellanting mellan ute byxor och vanliga byxor och passar personer vill ha snygga och hållbara byxor i vardagslivet.
Benfickorna håller sig rätt tajt till kroppen så man slipper fladdrande benfickor men när man vill använda dem så är det bara att stoppa ned den ena efter det andra. Vidare finns en smart säkerhetsficka i den ena benfickan som stängs med blixtlås.
De ventlierar rätt bra och jag har till och med dragit ut på en cykeltur med dem och de klibbade inte fast vid benen, vilket är en fördel.

Kan inte hitta några nackdelar hos dem men tiden får utvis hur det går.

Ska försöka uppdatera hur det går med byxorna med tanke på kvaliten.


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...