The North Face Nuptse

» Ladda upp produktbild

En enkel midjekort dunjacka med en lätt huva i kragen.


Tillverkare: The North Face
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Mycket värme för lite vikt, kan användas alla årstider

Minus:Som alla TNF kläder: stor över magen å korta ärmar

Kommentar: Har använt den i circus 2 år, alla årstider i aktiviteter som klättring, segling, korvgrillning samt att gömma sig i när man köper bakisfrukost på Konsum. Fungerar bäst till d sistnämda, nääääääääääää
Om man gämför den med motsvarande Marmot eller MHW så finner man att d inte e så stora skillnader i vare sig konstruktion, pris eller dunkvallitè. Varför jag valde just TNF var att det var den som fanns i min storlek just då.

Kommentar: Klockren dunjacka utan huva. Uppskattar särskilt den midjekorta skärningen. Det är aldrig fel med fillpower 700+.

Plus: Lätt, varm, bra passform

Minus:Ingen huva, inte vattentät

Kommentar: Jackan är bra men visst finns det saker som kunde förbättras. Man saknar naturligtvis huvan när det stormar rejält. Dessutom är yttermaterialet inte vattentätt vilket också kan ställa till det i dåligt väder. Men annars en mycket bra jacka.

Plus: Prisvärd, enkel konstruktion.

Kommentar: Har nu haft min ett tag, och köpte den som ett förstärkningsplagg att ha på "standplats" vid isklättring. Har sedan använt den till lite allt möjligt, och bl.a. övernattat i den, i stället för att ta med sovsäck. Lagom lång (midjelång) som förstärkningsjacka, och ganska lätt. Ändå bra isolering och fin dunkvalité. Prisvärd. Har en liten luva i kragen, om man måste ha något vindskydd för öronen. Har aldrig använt den, men testade den en gång, och min klätterhjälm gick in under den, så den verkar rätt stor.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.