Fjällräven Abisko 75

Fjällräven Abisko 75

Ryggsäck för dig som gillar vandring i alla typer av terräng. Abisko är en lätt och smidig vandringssäck med hög bärkomfort för uteliv året runt. Sydd i hållbar och återvunnen nylon med smal siluett som passar lika bra för turskidåkning som på resande fot.

Bärsystemet justeras enkelt efter rygglängden. Toppmatning med snölås och höjbart lock med två rymliga fickor. Stor öppning på fronten för enkel packning och översikt över prylarna. Stor frontficka med dragkedja rymmer överdragskläder, stighudar och annat du vill ha nära till hands.

Expanderande sidofickor och invändig säkerhetsficka. Kompressionsremmar i sidorna, kan även knäppas över fronten för att fästa exempelvis ett liggunderlag. Avtagbart stav-/isyxefäste på fronten. Formgjuten, styv botten ger stabilitet när du ställer ifrån dig säcken. Reflexprint, visselpipa på bröstrem och regnskydd.

• Lätt, smidig vandringsryggsäck för män
• Gjord av återvunnen nylon
• Både front- och toppmatad
• Avskalad design
• Hög bärkomfort
• Stor rymlig frontficka
• Formgjuten bottenplatta som håller formen på säcken
• Flyttbara kompressionsremmar
• Stretchfickor på sidorna
• Topplock med meshficka


Tillverkare: Fjällräven
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Smidig och slimmad Bra rörelsefrihet Bottenplattan

Minus:Små ventilationskanaler för rygg Lite fickor

Kommentar: Mycket bra väska. Har allt jag behöver utan att tillföra massa extra vikt och bulk. Eftersom den är smidig och slimmad är den lättare att ta med sig på weekendresor och andra aktiviteter än tex vandring. Själv har jag haft den på tur i 1 vecka i fjällen och bar då väskan fullpackad med ca 15-20 kg packning. Väskan sitter skönt, men för tyngre packning så krävs nog kraftigare band. Den är smal och smidig vilket gör jag kunde röra mig lätt i den. Dock så kunde ventilationen från ryggen vara bättre, då ventilationskanaler är ganska små.
Den har inte lika många fickor som storebrodern Kajka vilket jag saknade ibland, därför krävs det kanske lite med "pack-diciplin". Men å andra sidan är den mycket lättare. Men den har de fickor som jag tyckte är viktiga, 2 nätfickor där man kan ställa tex vattenflaskor, ficka på höftband där man kan lägga tex plånbok. Dock var denna ganska liten och trång. I topplocket finns det två fickor, en på insidan och en på utsidan. En annan sak jag gillade med väskan var den hårda botten-plattan i plast, vilket gör att man inte behöver oroa sig för att väta och smuts ska tränga in i botten när man ställer ner väskan.
På det stora hela kan jag rekommendera den väska varmt.

Liknande produkter: Bergans Trollhetta

Pris: 2500


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...