Arcteryx Bora 50

» Ladda upp produktbild

Ryggsäck för dagturer eller möjligen något längre turer beroende på packningen. Volym: 48 liter i Tall-utförandet. Vikt: 2,1 kg. Ficka för vätskesystem, Känguruficka, vattentät (utom snölås/stängning till huvudfacket. Vattentäta blixtlås.


Tillverkare: Arcteryx
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Suverän bärkomfort, kvalitén

Minus:Ej helt vattentät öppning till huvudfacket.

Kommentar: Har haft denna rygga sedan våren 2006. Mest har jag använt den till dagturer, men även till en 3-dagars fjälltur. Har länge gått och betraktat Bora som den perfekta ryggsäcken och hade utsett Bora 80 till nästa rygga. Men så kom Naos... Ett minus som drar ner betyget blir därför att man med Boran bara gått halva vägen vad gäller vattentäthet. "Allt" utom öppningen till huvudfacket/snölåset är vattentätt, men locket täcker inte öppningen helt. Locket brukar åka fram en bit så att materialet som försluter huvudsäcken blottas och vatten kan därmed fritt tränga in, i alla fall vid kraftigt regn. Man har bara gått halva vägen vad gäller vattentäthet och till vilken nytta då egentligen?


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...