Haglöfs Raincover



Överdrag som skyddar ryggsäcken från regn och blötsnö.


Tillverkare: Haglöfs
 
Betyg: 2.52.52.52.52.5
(betyg 2.5 baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Håller ryggsäcken torr precis som det ska!

Minus:Priset?!, om man nu måste komma på ett minus...

Kommentar: Har haft två stycken och det har inte varit något problem med något av dem. Anledningen till att jag köpte ett nytt var att jag inte ville ha sådana små hål som kan bli när man ställer ner en ramsäck på backen upprepade gånger med regnskyddet emellan. Håller vatten ute på ett bra sätt och hade mycket bra passform till min Haglöfs Alaska.

Har inte jämfört med något annat liknande än, men det gjorde det jag tycker att ett bra regnskydd ska göra - hålla ryggsäcken torr!

Rekommenderas!

Plus: Hyfsat tätt och lätt

Minus:Dålig hållbarhet, Haglöfs-loggan som syns flera kilometer

Kommentar: Haglöfs Raincover är i samma viktklass som liknande (billigare) regnskydd från t ex McKinley. Det är regntätt och släpper bara igenom marginellt med vatten vid ihållande regn.

Under en veckotur för några år sedan använde fem av nio i gruppen Haglöfs regnskydd. Det enorma digitala H:et är inte direkt diskret, så vid varje regn såg vi härligt sponsrade ut.

Nog om detta, men det stora problemet var att regnskydden inte höll ihop! Tre av fem Haglöfs Raincover (nyköpta för denna tur) slets sönder i blåsten och hanteringen. Varken vinden eller handhavarna var särskilt omilda. Tilläggas bör att de fyra vandrarna utan Haglöfs regnskydd aldrig hade problem med att skydden gick sönder, trots att de körde olika no name-skydd till lågpris.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.