Haglöfs Rabot flex



Från Haglöfs hemsida:
Mycket bekväm byxa med stor rörlighet tack vare stretch-paneler i knä och midja. Sydd i DWR (Durable Water Repellent) behandlad Climatic® Mid. En kraftigare och mer tätslagen väv, med god andningsförmåga och vattenavvisande ytbehandling. Solskyddsfaktor 40
46-58
Pris: 1200 sek


Tillverkare: Haglöfs
 
Betyg: 4.674.674.674.674.67
(betyg 4.67 baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Underbara flexpaneler. Bra helhetskänsla.

Minus:Om jag absolut måste säga något negativt. Aningen korta benfickor, om man vill ha kartan i dem. Jag tar helre det än en bylsig ficka.

Kommentar: Otroligt sköna byxor att röra sig i, utan onödigt fladder och störande detaljer.
Flexpanelerna över knän och rumpa funkar klockrent. Brallorna håller isiga vindar på utsidan. De känns bra under hårda svettiga pass i naturen.
Dåliga sömmar har jag inte sett. Att jag ej letat bör tilläggas.
Sitter perfekt runt kängorna.

Jag är mycket nöjd med mina brallor. Jag köpte mina för 1195Kr, de är värda varje krona.

Liknande produkter: Jag kikade på och provade massor av produkter innan jag valde dessa. Det var kärlek vid första test.

Köpplats: Team Sportia

Pris: 1195

Plus: Stretch Rörlighet Vikt Fickor Dragsko vid foten

Minus:Har inte märkt något ännu, älskar dem

Kommentar: Fruktansvärt bra köp! Håller på rätt mycket med foto, scouting och friluftsliv och de här byxorna är perfekta för mina ändamål. Stretch vid knä och rumpa gör dem underbara. Behöver du ett par bra friluftsbyxor så e det bara ut och köpa dem direkt! ;)

Köpplats: Naturkompaniet

Plus: Sköna, bra passform, bra rörelsefrihet.

Minus:Dyra, bristande sömnadskvalité.

Kommentar: Är så här långt (en fjällvandring, många hundpromenader, vanligt fritidsanvändande) mycket nöjd med byxorna. De är de skönaste byxor jag haft. Sitter bra, mycket bra rörelsefrihet, skönt tyg. Jag tycker de är lagom kraftiga; ganska svala & sköna, men ändå vindtäta och tåliga nog (för mitt tilltänka användningsområde, fjällvandring). Utsätter man sina byxor för ovanligt stort slitage är inte det här rätt val dock, då tyget (framförallt panelerna i stretch) inte känns överdrivet slitstarkt.

För att nämna ett minus så är det Haglöfs vanliga signum; dålig kvalité på sömmarna. Har upptäckt ett par mindre missar på mina byxor. De påverkar inte funktionen, men på så dyra byxor borde kvalitén på sömnad vara av toppklass. Det är den emellertid alltså inte.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.