The North Face Dark Star Delta Long



North Face varmaste syntetsäck med extremtemp på -40 C


Tillverkare: The North Face
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Packvolym, värme, vikt

Minus:Inget

Kommentar: En prisvärd säck som nästa ger samma prestanda som dunsäckar, men till ett behagligare pris och utan de mindre problem som förknippas med dunsäckar. Har visserligen inte fått möjlighet att testa säcken till dess extremtemperatur på -40 C, men test sovandes under bar himmel, - 15 C, hård blåst, tunt liggunderlag och enda klädsel i säcken boxershorts gav en fingervisning om prestandan. Sov lugnt och behagligt natten igenom och tyckte möjligen att det var lite väl varmt ibland!

Väl utformad huva som sitter bra och följer med kroppens rörelser. Genom att stropparna för åtdragning av köldbarriär och huva är i olika material är det lätt att dra i rätt även när det är beckmörkt. Skönt innertyg och bra fungerande ”anti tyg-i-blixtlåset” system är även det plus.

Packvolymen är liten och vikten på 2215 gram tycker jag är fullt acceptabel. Praktisk förvarningssäck i mesh följer även med.

Sammanfattningsvis en bra och prisvärd säck som känns väldigt genomtänkt och gedigen i sin konstruktion!

Hade fått en femma i betyg om jag hunnit med att testa den under en längre vintertur och därmed kunnat bedömma eventuell isbildning i säcken.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.