Hemstickade Lovika-vantarVantar för kalla eller blöta dagar.


 
Betyg: 4.834.834.834.834.83
(betyg 4.83 baserat på 6 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Suverän

Minus:------

Kommentar: Fick mitt första par som barn till skidbacken och snöbyggandet.
Till min vinterutbildning fick jag ett par och de tillsammans med skalvantar och grävvantar vid snöbyggen har hållt mina händer varma och goa. De värmer även våta och kör man med tunna ytterhandskar över torkar de under marsch. Andra klassiska torkställen är på lårens framsidor under byxorna. (Jo jag är inne på efterföljare, men de är lika bra)
Bör ingå i vinterutrustningen.

Köpplats: Gåvor

Kommentar: Mina vantar och sockor har ullen blandad med hundhår. Värmer förstås även när de är blöta. När jag gräver snöka eller bygger iglo har jag regnkläder och plasthandskar.

Kommentar: Fick dessa vantar av en snäll kollegas ännu snällare mormor.
De finns alltid tillhands under den kalla årstiden och jag räknar mina lovikkavantar till säkerhetsutrustningen vintertid. Å plocka inte med luddarna i ullen, låt de sitta kvar, annars blir vanten kall som en ullfrottevante...

Plus: Naturgarn

Minus:Lite futkänsligt, något byltig. Många dåliga kopior på marknaden.

Kommentar: En RIKTIG Lovika vante skall vara stickad i Lovika, ty annars är det faktiskt ungefär lika mycket North Face som de North face du kan köpa i Katmandu.

Jag härstammar från trakterna och äger ett antal bytillverkade. All heder åt dem, och vanten. Dom funkar, betydligt bättre för det dom är designade för än för Östermalm.
En bra produkt gjord på rena naturprodukter.

Plus: Värmer trots att dom är fuktiga (Blöta) utvändigt.

Minus:Inget

Kommentar: Håller helt med föregående recencenter. Det käns som om vanten kan bli nästan hur blöt som helst utan att den slutar att värma. Fungerar mycket bra även utan skalhanske om det ej blåser för mycket. Använde vantarna i fjällen förra veckan utan en kompleterande skalhanske.trots hård vind och väta stod dom imot bra mot det bistra klimater. Var blöta hela turen utan att dom miste sin värmande funktion.Lätt en av mina favoriter för vinterfjället.Ska köpa en par till inför nästa säsong.

Plus: Funkar även blöta

Minus:finns inga

Kommentar: Fick ett par lovika vantar av Mamma i julklapp precis innan jag påbörjade min vinterutbildning i Kiruna. Dessa vantar i kombination med överdragshandske slår allt annat på marknaden.

Plus: Varma i både extrem kyla och vått tillstånd.

Kommentar: Svärmors hemstickade Lovika-vantar är som gjorda för isklättring. Riktigt kalla dagar sitter dom perfekt under en överdragshandske och den allra största behållningen får man om isen är blöt. Lovika-vanten värmer mycket gott även i vått tillstånd. Vantarna har jag använt på riktigt hög höjd i Alaska och de funkar suveränt i alla lägen.

Laila.