Lundhags Fjell Light 60

Lundhags Fjell light 60

Lätt ryggsäck som rymmer mycket
Ofta en favorit på vandringen, designad för att väga så lite som möjligt med avtagbart topplock och rullöppning som håller bättre än blixtlås. Rygglängden är justerbar och i de elastiska sidofickorna kan de flesta prylar fästas. Det finns en stor expanderbar ficka på framsidan och stora fickor på höftbältet. Dragkedja på sidan gör att man snabbt kommer åt innehållet, kompressionsremmar finns på sidorna och höftbältet är skönt avlastande.

Vikt: 1850 g

Egenskaper:
Volym 60L
Justerbar rygglängd
Rullöppning och dragkedja i sidan för åtkomst till innehållet
Elastiska sidofickor för tältbågar, fiskespön, vattenflaskor m.m
Förberedd för vätskesystem
Material: 210D JW Dobby, Shadow Check: Nylon 70*100D


Tillverkare: Lundhags
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: En mycket komplett ryggsäck

Minus:-----

Kommentar: Normalt sätt brukar jag vara lite skeptisk till lättviktsryggsäckar eftersom tillverkaren brukar spara in vikt på t.ex. bärsystem och andra detaljer som påverkar funktionen. Dock har Lundhags (som vanligt) lyckas mycket bra med denna ryggsäck. Fruktansvärt skön att bära och kvalité på hela ryggsäcken är klanderfri.

Bärsystemet är mycket genomtänk och sitter perfekt på ryggen. Midjebältet är bland de bästa i sin klass och dess avlastande förmåga är super.

Finns två bra fickor på sidan av ryggsäcken som är perfekt till vattenflaskor eller liknande. Finns en stor expanderbar ficka på framsidan som rymmer en hel del.

Detta har helt enkelt en superbra ryggsäck som inte kommer att göra någon besviken.

Bra prissatt med tanke på den höga kvalitén och den superfina bärkomforten.

Liknande produkter: Provat det mesta


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...