Lundhags Professional Wilderness Pants



"Avancerad outdoorbyxar för kräsna användare. Kombinationen av EPIC® och Shoeller Dynamic Extreme på slitytor ger oslagbar tålighet och funktion. Försedd med två fickor fram och en stor benficka på höger ben. Ventilationsbälg i sidan för bästa komfort under varma dagar. Insidan av benavslut är förstärkt med med Schoeller Kyprotec för slittålighet. Förböjda knän ger bra passform och Lundhags Boot-Loc System ser till att hålla tätt mellan känga och byxa. Bälte medföljer"


Tillverkare: Lundhags
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Strechtyg i rumpa och knän

Minus:Priset

Kommentar: Använder mina byxor till att klättra i och där är strechpanelerna en gudagova. Även luft-hålen på sidorna är riktigt bra. Dock så skulle jag inte köpa dom för fullt pris (Köpte mina för 1000kr på rea). Hittar man dom billigt så tycker jag att det är ett väldigt prisvärt alternativ.

Plus: passform och känslan av kvalite.

Minus:Pris, benficka och originalbältet

Kommentar: En trevlig och väldigt skön byxa som sitter bra och verkar ha hög kvalite, tygets hållbarhet kan jag inte svara för ännu, men sömnad ser väldigt bra ut, fram-ben-fickan sitter lite fel för mig och bakficka fattas, framfickorna är rymliga och bra. Det medsända bältet kan de ta bort, funkar dåligt. Ventilationen på sidorna funkar bättre än förväntat. Detta är en väldigt dyr byxa som tyvärr inte finns idag i denna version/namn, men det finns byxor som bygger på denna idé, har Haglöfs, Fjällräven och T&P att jämföra med. Nu har jag ju haft dessa byxor några år, den håller bra, inget trasigt och sitter lika sköt fortfarande, 100% nöjd med allt utom det som står i minusraden. När det är dax att köpa nya byxor så kommer det att bli en likadan modell från Lundhags för min del. /Gunnar (detta är en uppdaterad recention)

Köpplats: Lundhags

Pris: 1950


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...