Fjällräven Greenland JacketFriluftsjacka


Tillverkare: Fjällräven
Tillverkarens produktsida
 
Betygsätt gärna: 4.54.54.54.54.5
(betyg 4.5 baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Funktionell

Kommentar: Köpte min första på 60-talet och det har blivit fler allteftersom de fick för mycket patina

Liknande produkter: Det finns flera

Kundservice: Ej behövt

Plus: Bra kvalité, den slits inte ut snabbt. Passar till en mängd olika aktiviteter. Går att använda vax eller låta bli. Kan vara bra att pröva sig fram vad som passar det bäst för en själv. Smarta fickor som har mer än en användning. Bra modell som skyddar mot allehanda väder. Går att knäppa igen, utan att använda dragkedjan, för bättre ventilation. Tidlös design. Det går att använda Greenland Jacket nära eld, den är inte lika känslig som andra material.

Minus:Det här är en av marknadens bäst genomtänkta friluftsjackor. Jag kan sitta och krysta ihop någon struntgrej, men jag besparar er det.

Kommentar: Min Greenland jacka har följt mig i flera år nu. Jag minns inte exakt när jag köpte den, det kan vara cirka 6-7 år sedan. Jackan har hög slitstyrka och passar bra under fisketuren på svala sommarkvällar eller på ruggiga höstpromenader. Eftersom jackan inte är fodrad är det väldigt lätt att anpassa klädseln så man inte svettas och därmed fryser mer än nödvändigt. Det går att använda fjällrävens vax så blir jackan mer motståndskraftig mot vatten. Fickorna är smarta och finns på flera ställen.

Liknande produkter: Det finns inga.

Kundservice: Nej.

Pris: 2000

 

Logga in