• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här

Vindkraftverk potentiellt stora spridare av mikroplaster.

Utvecklingen har gått framåt sedan dess och alla med en fullt fungerande hjärna vet att vi måste bygga ett hållbart samhälle som inte festar upp de tillgängliga naturresurserna och lämnar en sophög kvar till kommande generationer.
När det gäller att kärnkraft skulle göra slut på naturresurserna tänker du på att det skulle ta slut på Uran ?

Det är väl mest inom områden som Atombomstillverkning som det skulle bli problematiskt om Uran blev en bristvara, eller möjligen i tillverkningen av pansarbrytande ammunition till stridsvagnar....kanske vi skulle kunna leva med för en stabil elproduktion. ;)

Slutförvaringen är ju inte problemfri, där ger jag dig rätt.
Men det är inte ett olösbart problem.

Finns väl många ämnen i naturen som inte är oändliga men som påhejas av miljörörelsen för att det att det grävs upp och används, Litium som används i elbilar till exempel.

Nej du UteMats, vi får nog i bästa fall åka mulåsna i framtiden och värma oss med åkarbrasor vad det verkar.
 
Senast ändrad:
Trådstartare Liknande trådar Forum Inlägg Startad
luktafotogen Klimatförändringar tar för stor plats i debatten. Miljöpåverkan 121
mathias Stora tvåltråden Miljöpåverkan 23

Liknande trådar