• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Varningens finger xxl uppsala

Var dit och köpte haglöfs syncro vandrar kängorna igår. Som tur va hade de 2 par kvar i storlek 43. Idag tog man på sig kängorna och skulle ut och test vandra lite. Vänster kängan var felkonstruerad, hälen sitter snett på dessa. Varje gång hälen lades ner kändes det som om man är på väg att vricka foten. Jämförde man sulan vid hälen så skilde det 1cm i höjd på ytterkanten jämfört med andra kängan. Dessa kängor kommer garanterat hamna på försäljningshyllan igen så beställ inte detta siste ex de har på lager

Denna känga har nog blivit utbytt fler gånger eftersom serie nr inte stämde på skorna20210220_182716.jpg
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.