Tuffa tider för tyska internetstores.de

Läste igår att internethandlare internetstores.de eller mer precis deras moderbolag Signa Sports United (SSU) har en stor finanseringsproblem. Huvudägnaren drog tillbacka en finanseringslöfte om omkring 150 millioner €!
Några "firmer" har redan ansökt om insolvens och på några sidor finns en information att man kan för nuvarande inte tar hand om returer.
Bland andra handlar det om sidor som www.campz.de , www.bikster.de men framförallt (för utsidans användare) ägar de även Addnature
För min del vet jag inte vad som kommer att hända, mycket verkar ganska oklart i dagsläget...
Några länkar till SSU
Huvudsidan https://signa-sportsunited.com/
Press https://investor.signa-sportsunited.com/news/news/default.aspx Där nämns bara Tennis-Point med insolvens men det verkar vara mer på gang.

Henning
 
Ok trist, men addnature började gå ner sig för flera år sen. Stängd butiken på söder. Jag har undvikit dem i flera år. Sällan man hittar bra erbjudanden längre.

Decathlon går också dåligt och stänger i Kungens Kurva. Kommer ha kvar butik i Uppsala och Friends. Kommer sluta handla där också, då deras e-handel suger med långa leveranstider.

Xxl ska vi inte snacka om. De har gått på knäna länge.
 
Sportjätten Signa Sports United, som är ägarbolag till de populära e-handlarna Addnature och Bikester, är i kris och har lämnat in flera konkursansökningar.
Cykelbolaget flaggar nu för att ingen returhantering är möjlig, men trots det fortsätter försäljningen på hemsidan i Sverige.

 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
greenjuice Optimus - bara på engelska, franska, tyska? Butiker och leverantörer 6

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.