• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Tyvärr hade vi ett databashaveri i söndags eftermiddag, som ledde till att vi tvingades läsa tillbaka säkerhetskopia - därför kan en del inlägg och annat som lades in söndag morgon/förmiddag saknas.

Tips på tältplats!

Hallå!

skulle vilja ha lite tips på något mysigt o lugnt ställe att tälta på i eskilstunas närhet.

har så dålig koll på bra ställen där man kan få vara lite i lugn o ro här i krokarna,så kom med lite tips,det ska helst inte vara för långt bort från e-tuna,gärna nära en sjö.

mvh/P
 
Hej

Kom att tänka på det här: http://www.dykarna.nu/dykplatser/barva-kalkstensbrott-730.html men så läste jag att du vill ha lugn och ro och det kanske man inte får där då det är ganska populärt att cykla din för att bada. Men det är en bit att cykla eller en bit att gå från bommen så det kanske inte är jättemycket folk. Inte mycket till utsikt kanske (mest sörmländska åker-och-skoglandskap) men på något sätt ändå rogivande...

Bara ett tips, ska fundera vidare.
 

Liknande trådar