• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.
  • Tycker du det behövs ett forum för din region, klubb eller dylikt? Om du är intresserad att vara värd i ett sådant forum, kontakta oss med ditt förslag.

Tips på tältplats!

Hallå!

skulle vilja ha lite tips på något mysigt o lugnt ställe att tälta på i eskilstunas närhet.

har så dålig koll på bra ställen där man kan få vara lite i lugn o ro här i krokarna,så kom med lite tips,det ska helst inte vara för långt bort från e-tuna,gärna nära en sjö.

mvh/P
 
Hej

Kom att tänka på det här: http://www.dykarna.nu/dykplatser/barva-kalkstensbrott-730.html men så läste jag att du vill ha lugn och ro och det kanske man inte får där då det är ganska populärt att cykla din för att bada. Men det är en bit att cykla eller en bit att gå från bommen så det kanske inte är jättemycket folk. Inte mycket till utsikt kanske (mest sörmländska åker-och-skoglandskap) men på något sätt ändå rogivande...

Bara ett tips, ska fundera vidare.
 

Logga in