telisläger

Hej!
Är det någon som ska på telisläger i Fjätervålen i januari? Någon som varit där förut?

Det verkar inte bli någon telemarksfestival i Abisko i år. Någon som vet något mer om det, mer än att STF`s arrangemang ska betala sig själva osv. Synd att arrangemanget inte blir stående, det skulle kunna bli något stort och ett uppsving för Abisko.

Hur stort är intresset på den här sidan för en Abiskofestival? (lite fakta för er som ej var med; det fanns olika arrangemang att välja på under de dagar som det höll på bla offpistguidning på Njoulla, offpisttopptur, lavinkurs, isklättring olika föredrag och filmvisningar, pub på kvällen.)

Mvh emma
 
Läger/kurser-lös häl

Hejsan,
Ja visst ska en på lägret i Fjäten. Har inte varit på lägret förut men hört mycket bra om det och upplägget verkar kanon. -Vi ses!

-Vi sågs!?
Ang. Abisko och Nuolja,- visst var det ett bra arrangemang! Synd att lågtrycken drog in i slutet. Tidigare i veckan hade vi kanonväder i förberedelserna (gjorde "praktik").
Vet inte i nuläget om hur det blir detta år. De veckolånga telemarkskurserna går i alla fall av stapeln som vanligt och de kan jag varmt rekommendera! Intresset på utsidan borde vara stort för en telemarksfestival. För Abisko är nummer ett gällande offpist och telemark. Mycket bra kurser i framför allt lavinsäkerhet och många fina toppar i området att göra.

Så kliv på tåget eftermiddag/kväll och du kliver av morgonen därpå 11.01 med 150m till turiststationen och 500 m till liftens dalstation. Här köper du en biljett till NUOLJA OFFPIST som är och förhoppningsvis förblir ett begrepp. Massor av offpistmöjligheter med lift. Samt massor med offpistkunskap på plats. Men först blir det kullarna i Dalarna.

Hälsing/
TELEMARKus
 

Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...