• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Skogsägare till intervju (kandidatuppsats)

Hej,

Äger du skog i Sverige och är över 18 år? Vi vill höra dina tankar om dagens marknadsföring av svenskt skogsbruk! (Anonymt förstås).

Vi är två studenter vid Stockholms Universitet som studerar frågan om hur dagens marknadsföring av skogen påverkar enskilda skogsägare i valet att bruka sin skog, inom ett kandidatarbete i företagsekonomi och marknadsföring. Eftersom den svenska skogen ägs till 50% av er, så är vi nyfikna på vilken potential som finns inom er sektor gällande Sveriges klimatomställning för att nå de Globala målen till 2030!

Vi söker därför några frivilliga skogsägare som vill ställa upp anonymt på intervju.

För att vara kvalificerad för intervjun behöver du äga skog i Sverige, men du behöver inte besitta någon särskild kunskap om skog/skogsbruk. Intervjun kommer ta runt 30-45 minuter och ske oavlönat på distans.

Hoppas du vill göra din röst hörd! Kontakta mig på elpa5177@student.su.se om du är intresserad av att ställa upp.


/Elisa & Amanda
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.