Producent och återförsäljare av ullunderkläder

Hejsan,

Jag har bland annat en underställströja från Astas Ullrike http://www.astasullrike.se/. Tycker att tyget är väldigt trevligt, varmt och skönt. Personligen hade jag dock föredragit att den var högre i halsen, så jag använder understället mest som extra tröja.

Vi har även köpt dessa till vår lilla grabb och slagits av den för ull makalösa slitstyrkan. Trots envist krypande på knän har inte vi fått hål i ett enda av de underställ vi köpt från Astas.

Dock är även detta ett ullunderställ som ska tvättas i ullprogram 30 grader på maskinen. Men detta ser inte jag personligen som något större bekymmer då det fastnar så lite lukt i ull.

/ Stefan
 
Jag använder en hel del plagg som jag köpt från Näva - http://ekotextil.se/ . Ekologisk merinoull till 100 % eller blandning ull/siden. Otroligt sköna. Jag vet inte om det finns något belägg för det men jag tycker att det känns som de obehandlade 100 % ull-tröjorna är något varmare än motsvarande från de stora märkena.

Sommartid och i varmare temperatur använder jag gärna 70 % ekologisk ull/30 % siden.

De har en liten butik intill Järna station söder om Södertälje.

Kan vara bra att veta att Näva-Ekotextil är kopplat till antroposoferna i Järna och att man därigenom stöttar vaccinationsmotståndet när man handlar från Näva-Ekotextil. Om man tycker detta är något man vill eller inte vill stötta är nästan upp till var och en, men det är en information som kan vara bra att ha med sig. Själv skulle jag aldrig stötta vaccinationsmotståndarna och handlar därför inte heller från bland annat Saltå Kvarn.
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
oskarg Teva återförsäljare på nätet Kläder 0
håkkar De lana ullunderkläder? Kläder 2

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.