Nybörjarkurser i kajakpaddling?

Hej!
Jag undrar om någon känner till några nybörjarkurser i paddling under våren eller sommaren i södra Stockholmsområdet? Tacksam för alla tips jag kan få!
Med vänliga hälsningar
Tinja
 
Re: Norrviken

rosengrenerik; sa:
Pröva med att besöka FF Norrvikens hemsida på
http://www.frilufts.se/norrviken/

Hmmm .. borde kanske involvera Navigeringsforumet här - Norrviken och Södra Storstockholm ?? :)
Inget ont om Friluftsfrämjandet Norrviken (annat än möjligen geografin i det här fallet) men aktiva FF-föreningar med nybörjarkurser finns även i södra storstockholm. Ett förslag är Friluftsfrämjandet i Huddinge http://www.frilufts.se/huddinge/

De anordnar också övnings-/träningspaddlingar måndag- och onsdagkvällar på Orlången vilket kan vara ett bra sätt att få lite mer vana efter en nybörjarkurs - dessutom trevligt och socialt (kajaker finns att låna).

Det finns dessutom flera kanotföreningar utefter Mälaren i södra storstockholm (Mälarhöjden, Örsberg m.fl.). Jag har lite dålig koll på deras kursutbud för nybörjare men du hittar dem på Kanotförbundets hemsida http://www.kanot.com
 
Jag vill verkligen rekommendera Horisont Kajak http://www.horisontkajak.se. De är oerhört seriösa (certifierade instruktörer) och trevliga. Vill verkligen ditt bästa och att du ska trivas och uppskatta paddlingen. I skärgården, väldigt, väldigt fint och trevligt.
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.