• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Ny kollektion från Bergans

Hejsan!

Är på väg att köpa ny ryggsäck, och landar hela tiden i exped thunder 70. Lätt, ok prisklass, smidig, tillräckligt stort utrymme för några dagars vandring med tält osv.

Nu har Bergans dock släppt en ny kollektion, där bland annat Trollhetta 75 har fått tillnamnet V5, teknik som de kallar Spine2 och en inkluderad dagsrygga. Den väger 2000 gram jämfört med versionen innan som väger 2600 (som reas ut som bara den, gäller även andra äldre modeller från Bergans).

Jag undrar - har någon hunnit testa den nya kollektionen? Eller som har andra synpunkter?

Bara Outnorth som har den nya varianten av just Trollhetta nu, vad jag kan se. Men verkar var en del som beställer den.

Bergans nya modeller : https://www.bergans.com/se/friluftsutrustning/ryggsackar
 
Tycker också den nya Trollhetta-säcken på 75 liter ser väldigt intressant ut! Var i princip klar med mitt beslut att införskaffa Exped Explore 75, men funderar nu på om inte den här modellen ger mer för pengarna, åtminstone med 20% nu på Outnorth - dagsäck och regnskydd ingår ju. Gillar att hela fronten går att öppna, men kan undra om man skulle sakna frontfickan som finns på Exped Explore.
 

Logga in