Lundhags fabriksbutik

Hej!

Funderade på och sticka förbi Lundhags fabriksbutik nu i veckan. Någon som vet hur priserna är? Är prylarna rabatterade eller är det ordinarie pris?

Tack på förhand!!
 
För några år sedan var det ofta rea och outletverksamhet där, men på senare år har det blivit allt mindre där. Räkna inte med att det är så värst billigt. Dock har de ju lite reaställ/reabackar där det ibland kan finnas bra grejjor till superpris. Dock mindre frekvent och i mindre mängd än förr.
 
För deras ordinarie sortiment är det "katalogpriser", men det kan också finnas en del rea- och modellplagg som är väsentligt billigare. Jag passerade där för något år sedan och fann både en skjorta och ett par byxor som var modellplagg till väldigt låga priser.
/Thor
 
Begränsade storlekar

Håller med de flesta av dom tidigare inläggen. Var där i Augusti senast och visst! Dom har mycket men om du råkar vara hyfsat vältränad alt storväxt så rekommenderar jag annan affär. Deras XXL motsvarar i bästa fall en normal L! Såg att även av deras plagg, var de flesta tillverkade i P.R.C så dom har väl Chinamodeller ;)
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.