• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här

Karl Hedin frias, en stor seger för rättssamhället.

Underskatta inte sprängkraften i Lex Hedin.
Lakomaa avlossar en salva.
 
Förhoppningsvis kommer det att finnas fler fall där lagen blir överordnad aktivisternas osunda nycker. Jag förstår att mänskligheten har varit sjuk i alla tider med vissa sjuka idéer, men vi bör försöka att inte sprida dem så mycket som möjligt, detta bör göras av särskilda tjänster, och sunt förnuft bör alltid vara det viktigaste.
 
En till friande dom, hur kan åklagaren gå till rättegången med så lite bevis? Det är en skam för polisväsendet och alla skattepengar. Har följt denna domen länge och tror starkt på att de kommer överklaga till högsta domstolen. Han blir ju glad med alla sina pengar jalla fall. Ingen död varj eller någon fyrhjuling med blod spår av. Inte konstigt att han går fri med så lite bevisning. Om vargen attackerade han så gjorde han ju inget fel eller vad tror ni?
 

Logga in