• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Kanada fiske/paddling - deltagare sökes

Hej!

Har länge suktat på Kanada, så jag är intresserad! Hur långt i planeringen har ni kommit? Har ni någon färdig rutt än? Är det mest fokus på själva paddlingen, eller är huvudmålet att fiska? Ungefärlig budget? Ja, många frågor blir det...

mvh

biznis
 
Rutten är spikad och är sannolikt rätt så krävande.
Det blir en hel del fiske. Priset beror lite på hur mycket utrustning man har sen innan.
Bara transport plus förnödenheter och uppehälle landar på drygt 40kSEK.
/jonord88
 
Om det är Norra kanada ni siktar på kan ni nog knappast hitta gös/walleye iallafall, den tycks ha en tämligen sydlig utbredning i kanada. Kanadarödingfiske borde ni kunna hitta ypperligt dock.
 
Tjena grabbar kom ni iväg på resan? Har ni planer för 2018 och har frågor så hör av er så ska jag svara så bäst jag kan,jag har sjölv gjort en del turer i kanada ich har ett bra kontaktnät där som kan ge många svar.
 
Tyvärr inga vargar denna gång. Vi såg flera björnar men fick inga bra bilder. Myskoxe har vi aldrig sett förut. Det är tydligen ovanligt att de går så långt ner i skogsområdet.
 

Logga in