Gasol i Spanien?

Hej!

Någon som vet om gasolflaskor till Primuskök finns att köpa i Spanien, närmare bestämt Malaga och däromkring? Tips på någon bra friluftsbutik i den trakten?

Karin
 
Iallafall Coleman finns!

Det finns åtminstone Coleman.

Till de mer välsorterad butikerna hör Forum Sport (*stor* kedja). De har en butik i Málaga (Centro Comercial Larios ganska nära järnvägsstationen). Kolla på http://www.forumsport.es/ för mer info.
Forum Sport har en webbshop på http://www.sportarea.com/

Ett tips är annars att leta återförsäljare hos spanska märken som t.ex. Buff, Grifone, Roca, Boreal, Bestard och Tenaya. Det verkar dock se litet tunt ut hos Buff, Roca, Boreal och Bestard men Malindo har garanterat bra tips... :)
 
Re: Iallafall Coleman finns!

haskell; sa:
Det finns åtminstone Coleman.
Det kan vara värt att påpeka att Primusbrännarna kan vara litet kräsna med Colemantuber. Annars så kan man köpa en adapter som passar till punkteringsbehållarna. Sådana göras bl.a. av Markill/Vaude och säljs på Kanotcentrum.
Budgetalternativet är att låna min om du behöver en sådan när jag inte gör det... ;)
 
Skulle det vara något problem att använda Colemans gastuber? Fattningen ser ju precis likadan ut som till Primus´, Markills, och MSR:s tuber.
3100-712_x150.jpg
 
caar7629; sa:
Skulle det vara något problem att använda Colemans gastuber? Fattningen ser ju precis likadan ut som till Primus´, Markills, och MSR:s tuber.
3100-712_x150.jpg
Jag trodde också att det funkade kanon eftersom jag aldrig haft några problem själv men jag blev "överbevisad" i nedanstående tråd och efter att ha jämfört tuberna. Coleman kräver en längre "pigg" i brännaren än vad MSR och Primus gör. MSR-brännarna verkar inte ha några problem med detta men man kan uppenbarligen behöva testa flera flaskor om man har en Primusbrännare.

http://www.utsidan.se/vb_forum/showthread.php?threadid=21473
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.