• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Tyvärr hade vi ett databashaveri i söndags eftermiddag, som ledde till att vi tvingades läsa tillbaka säkerhetskopia - därför kan en del inlägg och annat som lades in söndag morgon/förmiddag saknas.

Föräldrar..?

Hejsan!

Vi är ute och lufsar en del med sonen, snart 3 år, men lyckas sällan träffa på andra med barn i liknande ålder. Vi är glada amatörer som gärna klättrar, paddlar kajak , åker långfärdsskridskor, åker utför eller bara tar en promenix - det mesta på temat "hellre än väl". Skulle vara roligt att träffa på fler barn/föräldrar som gillar att vara utomhus och göra roliga saker!

/F
 
Nix, det verkar inte som om det finns några fler föräldrar i vår situation... Underligt! Nå, vi tar oss ut ändå, tänkte bara att det skulle vara trevligt för sonen att ibland få med sig kompisar ut och inte bara mamma, pappa och deras kompisar (som tyvärr inte har barn, eller har ganska vuxna "barn").

Tack för att du frågade!

/F
 
Friluftsfrämjandets barnverksamhet

Hej, vet inte var du är ifrån men är far till två grabbar, nästa 3 år och 6 veckor. Mitt tips är att söka upp den lokala Friluftsfrämjande avdelningen och få tag i knoppisgrupper. Om inte det finns får du ju kontakt med friluftsintresserade. Det fanns ingen grupp så jag gick utbildning själv och tanken var att starta upp en grupp men sen kom jobbet i vägen så nu är vi bara ute på egen hand.

Lycka till!
/Nicke
 

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook