Fisk

  • Trådstartare gunnar@engtech-lkpg.se (Gunnar)
  • Start datum

gunnar@engtech-lkpg.se (Gunnar)

Gäst
Enkla och goda recept på fisk efterlyses.
förutsättningar enl nedan:
endast "vanliga" kryddor, nyfångad fisk, öppen eld eller kök typ trangia.
Och sista frågan, vilket blir godast, i Aftonbladet eller i Expressen?
Hälsningar
 

per_folkesson (Per)

Gäst
Grava kanske?

Själv gravar jag gärna ädelfisk när jag är ute på fjället. Enkelt och praktiskt, ta bara med kryddblandning och en kraftig påse, sen får fisken ligga och gotta sig ett par dygn (ca 2-3) i ryggsäcken. Recpet på kryddblandningen finns säkert i kokboken, men det brukar vara något i stil med "lika delar socker och salt plus lite dill och vitpeppar, filea och lägg köttsida mot köttsida".


Lycka till!
/Per
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips