• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Tyvärr hade vi ett databashaveri i söndags eftermiddag, som ledde till att vi tvingades läsa tillbaka säkerhetskopia - därför kan en del inlägg och annat som lades in söndag morgon/förmiddag saknas.

Cykelkompis våren 2022 Kiel-Athen

Tjena,

Utan ingående beskrivning tänkte jag se om någon är sugen på att haka på en cykelresa från Kiel-Athen våren 2022. Har aldrig gjort någon cykelresa tidigare, men någon gång är den första osv :)

Jag är bosatt i Göteborg och ligger i uppstarten av planeringen på resan. Jag är öppen för förslag, rutter och tid. Hit me om du ligger i samma tankar.

Allt gott, Maria
 
Hej Maria . Jag är nyfiken på dina cykel planer , när har du tänkt åka , har du hittat några som vill haka på , vad vill du göra längs vägen .? Jag har gjort en del långcyklingar i Indien och Thailand men inte i Europa . Jag är konstnär och musiker och brukar bli väldigt kreativ och få mycket idéer när jag är ute och cyklar
 

Liknande trådar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!