Nyheter > Vinterkläder till små frilufsare

Vinterkläder till små frilufsare

Isbjörn har olika skalplagg för lek i alla väder.

ISBJÖRN Toddler SkaloverallEn vind- och vattentät skaloverall för de minsta barnen som ger bra skydd mot väta  men samtidigt har en hög andningsförmåga för att kunna släppa in och ut luft. Huvan är avtagbar, mjuka innermuddar i ärmslut och vattentäta dragkedjor passar bra för lek i vattenpölarna. 

Monsune Skaljacka Teens En jacka för de lite större barnen - ett allroundplagg som kan användas för många aktiviteter i olika väderförhållanden. Den har justerbar och integrerad huva, justerbar i nederkanten och är fodrad med mesh. 
Stl: 122/128 – 134/140 – 146/152 – 158/164cl
Färger: Black, Denim, Moss, Sunpoppy
Pris: 1 600 kr

ISBJÖRN Hurricane (skalbyxa)
En vind och vattentät skalbyxa för juniorerna. Byxan är tillverkad i ett 2L material med ett membran på insidan vilket ger en byxa som är både mjuk och slittålig. Utsidan är behandlat med en vattenavstötande impregnering som håller barnet torr. Byxan är midjehög och har avtagbara hängslen.
Storlek: 134/140 – 146/152 – 158/164cl
Färger: Black
Pris: 1 200 kr

Från Bergans kommer serien Ruffen. En slitstark kollektion formad och designad för mesta möjliga rörelsefrihet. 


RUFFEN INSULATED KIDS COVERALL (till vänster) En slitstark, vattentät och varm barnoverall. Fodrad med Bergans Arcticinsulation med extra tjockt foder på utsatta ställen som bak och knän. Vatten och vindtätt material som andas. Overallen är förstärkt över armbågar och bak samt med ett extra slitstarkt material över knäna. Utbytbar förstärkning på kragen. På ärmarna finns praktiska fästen för vantar och vid bensluten rejäla fothällor i silikon. Utrustad med reflexdetaljer. Pris: 2000 kr 

RUFFEN INSULATED KIDS SALOPETTE (till höger)Har samma egenskaper som overallen det som skiljer är att överdelen är tillverkad i ett lättare softshellmaterial, den har invändiga damasker i byxbenen och rejäla fothällor i silikon ger skydd mot både snö och vatten. Pris: 1400 kr.

RUFFEN LIGHT INSULATED KIDS JACKET Lätt, bekväm och varm jacka för aktiva barn. Vindtätt och vattenavvisande samt fodrad med Bergans Arcticinsulation som värmer även om det blir fuktigt. Fästen för vantar. Pris: 1000 kr

Det här är några av Haglöfs nya modeller för juniorerna.

Haglöfs Niva Insulated Jacket - Den här jackan är väldigt lik förra årets skaljacka men vinterns nykomling kommer fodrad i den miljövänliga fyllningen QuadFusion™. Jackan är tillverkad av 50% återvunnet material. Kollektionen kommer i storlekarna 128-164. Pris 1600 kr.


Niva insulated pant - Byxorna är fodrade med QuadFusion™. Förutom goda värmeegenskaper är materialet slitstarkt och lätt att tvätta, dessutom torkar de riktigt fort. Finns i flera färger. Pris 1300 kr.


Bivvy Reversibel Hood- QuadFusion™ är en isolering som känns varm och skön till och med när den är blöt. Materialet har samma värmande egenskaper som dun och värmer även när det blir vått. Jackan är tillverkad av återvunna och fluorkarbonfria material. Pris 1500 kr.