Nyheter > Vinnare av OutDoor award

Vinnare av OutDoor award

Haglöfs har vunnit priset OutDoor Industry Award för sin nya jacka Gram Comp Pull. Priset kommer att delas ut vid en ceremoni på OutDoor mässan i Friedrichshafen - den ledande internationella mässan för sport- och outdoorföretag den 12/7-15/7 2012.

Jackan lanseras på marknaden under vår/sommar 2013 och visas upp för första gången under mässan. Gram Comp Pull är designad med minimalism. Varje detalj är noga utvald I förhållande till vikt och funktion. Gram Comp Pull är den lättaste Gore-Tex(TM) Active shell jackan som någonsin gjorts och väger ca 200g i herr M.
 
- Det enkla kan ibland vara det svåra. Vi lyckades samla våra erfarenheter och skapa en avskalad jacka som består av så få tygdelar som möjligt för att öka jackans andningsförmåga. Vikt och funktion fick stå i centrum och priset är ett kvitto på att vi lyckats väl i vårt arbete, Fredrik Lundberg, Strategic design manager Haglöfs.
 
Vid en prisceremoni vid den internationellt ledande mässan för sport- och outdoorföretag, OutDoor Friedrchshafen, kommer Haglöfs erhålla priset Outdoor industry award för jackan Gram Comp Pull i klassen Apparel/helmet/shoes. Juryn, som består av journalister samt bransch- och designexperter, har valt Haglöfs jacka utifrån kriterier som innovation, design och funktionalitet.Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in