Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
2 brk Tonfisk i olja.
1 stor gul lök.
1-2 Vitlöksklyftor.
Valfri pasta för 2-3 pers.
300-400 gr Passerade tomater.
2 dl Créme Fraiche (gärna smaksatt sort)
Fräs till tonfisk, gul lök, vitlök och tillsätt passerade tomater, créme fraiche och låt sjuda 5-10 min Krydda efter egen smak! Tillsätt kokt pasta, Färdigt att äta!
Smakar mycket gott, lättlagat och är nyttigt!
Sista dagen med fint väder i Sarek är det upplagt för en rejäl topptur. Efter en vilodag fortsätter kampen mot elementen och det blir dags att ...
1 kommentar
Östra Grönland är ett av de sista jungfruliga territorierna på jordklotet. Med drygt tio års mellanrum har jag varit där. I somras (2025) med ...
3 kommentarer
Swiss National Park är fullpackat med vandringsleder av olika svårighetsgradder, längder och vilda djur. Från vackra vandringar längs med slingriga ...
När vi paddlade i början av oktober hade vi extremt fint väder. Efteråt kom stormen Amy. Höstpaddlingen är en återkommande händelse som vi sysslat ...
3 kommentarer
En måndag i mitten av oktober förvandlas den kalla morgonen till en nästan sommarvarm dag. Jag och min kompis Anders åker med våra kikare till ...
4 kommentarer