Nyheter > Succé för samarbetet mellan Mattias Klum och ...

Succé för samarbetet mellan Mattias Klum och Äventyrsresor

Det samarbete som Äventyrsresor har etablerat med National Geographic-fotografen och filmaren
Mattias Klum har rönt stort intresse. Den första resan där Mattias Klum deltar blev snabbt fulltecknad och en ny har satts in. Nu finns möjligheten att höra en föreläsning med Mattias Klum.
 
Måndagen den 17 september håller Mattias Klum en kostnadsfri föreläsning på Stockholms universitet. Med 25 års erfarenhet av fotografering för ledande internationella naturorganisationer och med världen som arbetsfält har Mattias många historier och erfarenheter att bjuda på. Dessutom har han ett svåröverträffat engagemang för att bevara världens olika naturarv.
 
-  Vi vill gärna bjuda våra resenärer på något extra. Mattias engagemang för världens hotade arter, miljöer och kulturer stämmer väl överens med Äventyrsresors filosofi om ekoturism och hållbart resande, säger Peter Sund, vd på Äventyrsresor.
 
Djur- och naturresorna som Äventyrsresor arrangerar i samarbete med Mattias Klum går till några av de viktigaste nationalparkerna i Indien.  Färdledare är biologen och kattdjursexperten Stefan Jonsson som känner Indiens djurliv väl och har lett många resor hit. Under safarin i nationalparken Kanha deltar Mattias. Resenärerna får även möjlighet att på nära håll se honom arbeta och själva få handfasta tips om fotografering. Under vistelsen i Kanha bidrar Mattias också med bildvisningar om natur, djur och naturvård.
 
Om föreläsningen med Mattias Klum

Tid: Måndag den 17 september, kl. 18.30.
Plats: Aula Magna, Stockholms universitet.
Anmälan: Föreläsningen är kostnadsfri, men antalet platser är begränsat och måste förbokas. Anmälan görs via Äventyrsresors hemsida www.aventyrsresor.se/klum eller per telefon: 08-5560 69 00.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in