Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
- Koka:
500 gram pasta (halva tiden)
- Stek
1 stor burk champinjoner
2 gula lökar
2 paket bacon
Låt det du förbereder hemma kallna och förpacka sedan i dubbla plastpåsar.
Tillagning på plats:
Värm i en 5-liters kastrull blandningen av champ, lök och bacon. Ha i en msk matolja så att det inte bränner vid.
Rör ner 4 dl creme fraishe
pressa ner två vitlöksklyftor
smaka av med salt och svartpeppar.
Rör ner pastan och låt allt sjuda tills pastan är genomvarm.
Servera med nyriven parmesanost.
Sista dagen med fint väder i Sarek är det upplagt för en rejäl topptur. Efter en vilodag fortsätter kampen mot elementen och det blir dags att ...
1 kommentar
Östra Grönland är ett av de sista jungfruliga territorierna på jordklotet. Med drygt tio års mellanrum har jag varit där. I somras (2025) med ...
3 kommentarer
Swiss National Park är fullpackat med vandringsleder av olika svårighetsgradder, längder och vilda djur. Från vackra vandringar längs med slingriga ...
När vi paddlade i början av oktober hade vi extremt fint väder. Efteråt kom stormen Amy. Höstpaddlingen är en återkommande händelse som vi sysslat ...
3 kommentarer
En måndag i mitten av oktober förvandlas den kalla morgonen till en nästan sommarvarm dag. Jag och min kompis Anders åker med våra kikare till ...
4 kommentarer