Nyheter > Nya varma jackor för vardagsäventyren

Nya varma jackor för vardagsäventyren

Låt höststormarna rulla in – Fjällrävens nya jackor RUSK för herrar och RUSKA för damer gör det möjligt att njuta av vardagens äventyr även när vädret blir riktigt ruskigt. Vattentätt skal i Hydratic och tejpade sömmar håller regnet på utsidan och tunn syntetfyllning värmer gott under kyliga dagar.

Antingen hoppas man på en mild höst – eller förbereder sig för verkligheten. Med jackorna RUSK och RUSKA blir det inga mer blöta överraskningar på väg till eller från jobbet. Här har klassiska linjer och vädertåliga material kombinerats i lätta, varma och praktiska ytterplagg för vardag och resa i kyligare klimat.

RUSK JACKET för herrar är en smidig jacka i höftlängd som även sitter bra över en kavaj. Den har tvåvägs dragkedja bakom en skyddsslå med tryckknappar och två handfickor med knäppning. Dessutom finns det en Napoleonficka och en innerficka.


RUSKA JACKET för damer är en nätt knälång vardagskappa. Den har en avtagbar, justerbar huva, handfickor med dragkedja och en innerficka. Dragkedjan är tvåvägs och döljs bakom en skyddsslå.
RUSK och RUSKA finns i butik hösten 2012. Rek cirkapris 2.800 kr

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar