Nyheter > Nya skidstrumpor

Nya skidstrumpor

Klädmärket SKHOOP i Åre utökar kollektionen och lanserar nu skidstrumpor i 80 procent merinoull. Strumporna är noga testade av duktiga skidåkare och kombinerar passform, värme, känsla och design. Finns i dam, herr och barn med korta storleksintervaller för maximal passform.
- Vi kallar det strumpglädje - när det är som allra bäst. Jag har länge velat göra färgglada kvalitetsstrumpor för den kräsne skidåkaren. Strumporna ska klara av kyla och väta och ha bra passform, allt detta har vi paketerat i våra strumpor och kryddat med mönster och färger som gör oss glada, säger designern och grundaren Sissi Kewenter.

Bakom varumärket SKHOOP står designern Sissi Kewenter, som bland annat tagit fram originalet till den kända vadderade överdragskjolen - SKHOOP-kjolen, och Johan "Rasta" Forsgren som ansvarar för sälj och marknadsföring.

- Förutom strumpor lanserar vi nu även skidbyxor från SKHOOP och vi breddar vår mösskollektion, säger Johan "Rasta" Forsgren.

SKHOOPs skidstrumpor är i 80 % merinoull, designas och produkttestas i Åre och tillverkas i Sverige. Strumporna lanseras i två modeller - HOT och HOTTEST. HOT är tunnare på ovansidan av foten och hela skaftet, för bästa smidighet och komfort. HOTTEST är utvecklad för maximal värme med stickad frotte i hela strumpan. HOTTEST finns även i barnstorlek.

 

Fakta om SKHOOP
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in