Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Kör igång en eld. Lägg i 10-20 knytnävsstora stenar i elden och elda i några timmar. Gräv under tiden en grop.
Tag en kyckling. Klä in den i tidningspapper. Lägg på ett ca 1 cm tjockt lager med lera utanpå. (Bra lera kan man t.ex. hitta nära vattendrag.) Klä gropen med de varma stenarna och lägg i kycklingen. Lägg några stenar ovanpå. Fyll på med jord. Låt grädda i några timmar (varierar mycket). Tag upp och ät.
I somras gjorde jag en solovandring genom naturreservatet Kvikkjokk-Kabla fjällurskog. En fin tur i landets mest orörda urskog och vidare upp på det ...
6 kommentarer
Med start I Vaisaluokta (båt från Ritsem) vandrade jag en del av Nordkalottleden till Sulitjelma i Norge. Därifrån gick jag söderut genom Junkerdals ...
1 kommentar
Ett stenkast från den italienska gränsen ligger den lilla rivieran. Kantonen Ticino packar en svårslagen mix av Alpernas berg och tropisk riviera, ...
2 kommentarer
”Jag vill inte åka hem”, sa Dana till kameran. ”Det är något med Sverige som är svårt. Jag kan inte förklara det.”
Jag gjorde de sista intervjuerna ...