Nyheter > Ikväll börjar Det stora fågeläventyret

Ikväll börjar Det stora fågeläventyret

I programmet bildar sju kändisar lag tillsammans med varsin superornitolog. De kommer att sättas på prov i fågelkunskap, uthållighet och samarbete. Under åtta veckor kommer de att tävla för att se vem som går vinnande ur leken.

Programmet leds av Martin Emtenäs tillsammans med domaren Gigi Sahlstrand som är Sveriges enda kvinnliga proffesionella fågelskådare.

Program: Det stora fågeläventyret

Var: SVT 1

Tid: Tisdag 21/2 kl 20.00

Mer information.

Se en kort teaser från serien.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2017-02-21 19:17   gundj
När får vi se kändisar tävla i potatisodling?
 
2017-02-22 07:49   JohnnyL
Såg avsnittet igår. Beklämmande hur okunniga en del människor är när det gäller våra vanligaste fåglar. Med kommentarer som "jag har aldrig sett en fågel" eller " Det här är ju gyttja, inte Stureplan".
Kändes dock bra att jag i samma anda inte hade en aning om vilka de flesta "kändisarna" var.
 
2017-02-23 22:25   fowwe
Underhållningsprogram i TV av typen tävlingar är något jag ytterst sällan tittar på. Men eftersom jag är fågelintresserad ville jag se detta. Ibland sägs det att nutidsmänniskan avlägsnar sig alltmer från naturen. Det kan nog vara så, och då kanske program som detta kan göra viss nytta. Det var gott humör och rätt mycket kämpatakter i programmet. För övrigt ökar fågelskådandet i vårt land, undrar om det är anledningen till att programidén har kommit upp.
 
2017-03-22 08:25   karlerland
Programidén var bra men det kan man inte säga om flera av de deltagande "kändisarna". Maken till stöddiga och självgoda människor får man leta efter.
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!