Boka en egen upplevelse eller ge bort en!

En upplevelse är något alldeles speciellt, något man minns länge och något man delar. Därför får du som är brons och silvermedlem just nu hela 15% rabatt på alla upplevelser hos Greatdays! Så passa på att överraska någon du tycker extra mycket om. Erbjudandet gäller till 31 mars 2009.

Av: admin

 


En upplevelse är något alldeles speciellt, något man minns länge och något man delar. Därför får du som är brons och silvermedlem just nu hela 15% rabatt på alla upplevelser hos Greatdays! Så passa på att överraska någon du tycker extra mycket om eller ge dig själv en trevlig upplevelse. Erbjudandet gäller till 31 mars 2009, använd koden nedan. Boka hos: Greatdays

Du är ej inloggad. För att få rabattkoden måste du vara Brons- eller Silvermedlem, samt inloggad.
- registrera dig och uppgradera sedan medlemskapet .
- logga in

Vinn ballongflyg för två hos Greatdays

Utsidans medlemmar blir bara bättre och bättre på att förmedla erfarenheter och upplevelser och även att dokumentera dem med härliga foton här på siten. Nu har ni chansen att vinna ballongflyg för två genom att berätta i ord och bild om en upplevelse köpt från Greatdays, lätt som en plätt. Kameran har du ju redan med dig, så det enda du behöver göra är att sätta lite text till dina foton eller filmer. Kort, långt, roligt, känslosamt, sakligt, beskrivande... du väljer själv!

Skicka ditt bidrag till info@greatdays.se och döp mailet till "Bidrag till Utsidans tävling". Slutgiltigt datum för tävlingen är 1 november 2009 men skicka in ditt bidrag så snart du kan eftersom vi varje kvartal lottar ut presentkort värde 200 kr bland de inskickade bidragen.

De inskickade bidragen kommer att publiceras på www.greatdays.se och www.utsidan.se . Greatdays AB och Utsidan förbehåller sig rätten att använda materialet i marknadsföringssyfte, bilder och text kommer ej att visas separat eller ur sitt sammanhang. Endast bidrag som skickas digitalt kommer att accepteras.

Juryn består av Greatdays samt Utsidan. Juryns beslut är slutgiltigt och kan ej överklagas.


 

 

 

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Läs mer

Efter långa diskussioner kring ämnet avgifter och allemansrätt kommer här en sammanfattning av tråden och även en omröstning. Vad tycker du i frågan?
Vi önskar God Jul med det klassiska receptet på Runekakor. En riktig favorit i repris.

Att bygga broar

Common Values United jobbar för att öppna upp den svenska naturen för "barn från tredje kulturen". 7 kommentarer
Tävla om ett exemplar av ”Barnens fjällbok – En handbok för unga fjällvandrare”.
Norrskensentusiasten Carl Bergstrand ger sina bästa tips för att se och fota det färgstarka ljusfenomenet.

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.