Nyheter > BARENTS PARKA – ny vinterparka

BARENTS PARKA – ny vinterparka

Stryktålig, varm med ombonad stormhuva och många praktiska fickor. Nya Barents Parka från Fjällräven är gjord för omväxlande vinterväder och står emot både isiga stormar och snöblandat regn. Här kombineras två varianter av G-1000-väv med vattentätt membran i ett rejält vinterplagg som värmer skönt en bra bit ner över benen.
 
Det är för ambivalenta vintrar med varierande former av nederbörd som Fjällräven skapat denna jacka. Ett Hydratic-membran skyddar mot väta medan tålig syntetfyllning värmer även i låga temperaturer.
Det gör att den passar lika bra under blåsiga och kylslagna vinterpromenader som till vardags, i väntan på bussar och pendeltåg.

Jackan är sydd i G-1000 Original med kraftig G-1000 HeavyDuty framtill, över bak, på armbågen och kanten på huvan. Den fasta huvan är justerbar med avtagbar pälsbräm i syntet som extra skydd mot snöyra.
Pälskanten skapar ett skyddande luftlager runt ansiktet – en kunskap som människor i arktiska miljöer utnyttjat i alla tider. Framtill finns en tvåvägs dragkedja bakom en skyddsslå med tryckknappar.

Vidden nertill justeras med dragsko och ärmsluten med kardborre. Många fickor ger praktisk förvaring, som de båda vertikala på bröstet för karta, telefon eller busskort, och bälgfickorna nertill som rymmer både
vantar och frusna händer. Det finns också en dold Napoleonficka innanför skyddsslån framtill, och två fickor på insidan av jackan.

Mer information om jackan.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!