Nyheter > Baggy skidbyxor utan glipa

Baggy skidbyxor utan glipa

Nu kan du äntligen ha baggy skidbyxor utan att riskera att bli kall i glipan mellan jacka och byxa. Extrem lanserar till vintersäsongen 07/08 skidbyxorna Strike med ett inbyggt snölås som liknar rutiga kalsonger. I kollektionen finns också den lila jackan Strike och retromössan Sten.

I romarriket var det endast den kejserliga familjen och de rika som hade lila kläder. Då utvanns lila färg ur purpursnäckan och för att få ihop till ett enda gram färg så krävdes 10 000 snäckor. Men så är det inte idag då en av säsongernas mesta måsten är lila.

Modevärlden influerar skidmode i allt större utsträckning. Nordens enda bräd- och skidtillverkare Extrem lanserar till säsongen en kollektion plagg som kombinerar funktion, streetwear och design. Bland plaggen märks den lila jackan Lucky och byxorna Strike. Lucky har klädda knappar och är tillverkat i Extrems eget material X3M Level 2, som släpper ut fukt samtidigt som den är vattenavstötande. Jackan har ett snölås som går att fästa i skidbyxorna. Strikebyxorna har också ett inbyggt snölås som liknar rutiga kalsonger.

- Genom vårt inbyggda snölås på skidbyxorna kombinerar vi det bästa av två världar. Du kan ha koola byxor med ett snyggt häng, samtidigt som byxorna är bekvämt höga i midjan. Byxbenen går också att dra ihop vid vaden för att skapa en baggy byxa med smala ben, säger Stefan Cederberg, grundare och VD på Extrem.

Och som kronan på verket kröns vinterns outfit av retromössan Sten, inspirerad av den välbekanta stenmarksmössan. En toppig mössa är åter igen den allra hetaste huvudbonaden i Åre.


Till hemsida

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!