Artiklar > Aktuella expeditioner

Aktuella expeditioner

Utsidan - Expeditioner mm

Har du tips på någon expedition, friluftstävling eller dylikt med någon slags anknytning till Skandinavien eller skandinaver? Skicka in ett tips till oss. Planerar du egen expedition och behöver plats och hjälp med expeditionens webbsidor. Kanske kan vi hjälpa; kontakta oss

På gång just nu:

000901- ??  Ann Bancroft och Liv Arnesen tar sig på skidor över Antarktis. Det är 2400 miles i minus 30 graders kyla, en tuff uppgift men men tjejerna har mycket erfarenhet bakom sig. En ambitiös hemsida med tema för olika månader och särskild avdelning för barn. Följ dem
000605-0109?? Massajland Nu drar de iväg på sin långa upptäcktsresa till  Afrika Titti och Mikael Strandberg, där massajerna än idag lever till rätt stor del opåverkade av det västerländska livet. Här kommer de att i möjligaste mån avge rapporter och filma för Sveriges Television.
000313 Janne Corax har de senaste sex åren avverkat fyra cykelresor i 40 länder. Text och bilder från hans resor finns på hans gästsida på Utsidan.
Helt nyligen startade han en ny cykelresa som han kommer rapportera från. Följ med i hans dagbok

 

001020 - 01? Marcus Hernwall & Joakim Hermanson har startat sin cykeltur runt en stor del av södra Afrika. Kapstaden är start och målplats och på vägen planerar de att besöka Mocambique, Zimbabwe, Botswana och Namibia.
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!

Aktuellt: Svamprisonotto