Nyheter > Abisko och Nikka för naturens stora ...

Abisko och Nikka för naturens stora upplevelser

Fjällrävens nya vandringsbyxa Abisko är en slitstark och följsam byxa för skön rörelsefrihet på vandringen. Abisko har stretch och förstärkningar i materialet G-1000 på utvalda partier där det mest behövs. Abisko finns både i zipoff-version, som shorts och som vanlig långbyxa. Den hellånga byxan har rålängd som du anpassar efter din egen längd. Dammodellen av Abisko heter Nikka och är gjord för att passa mer kvinnliga former.

Av alla friluftsplagg är det kanske vandringsbyxan som bär på flest minnen. Slitna knän och blanknötta knappar påminner om äventyr i skog och på fjäll, längs leder och i obanad terräng. Byxan är alltid med dig, i alla väder. Därför ställer Fjällräven extra höga krav på vandringsbyxor. De ska skydda kroppen mot både väder, vind och terrängens ibland omilda behandling. De ska sitta bekvämt så att du nästan inte tänker på dem. Och de ska gärna vara så slitstarka att de vandrar med dig under många år av naturupplevelser.

Byxan har alla förutsättningar att bli en favorit i friluftsgarderoben. Bakdel och knän har förböjd skärning, med en stretchpanel i ryggen för extra följsamhet. Midjan är lågt skuren framtill och högre bak för att sitta skönt när du bär ryggsäck. För att stå emot tuffa tag är den förstärkt med materialet G-1000 över bak, knän och insidan av byxan.

Abisko

Nikka

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!