En bekväm vandrare som håller sig till dagsutflykter och njuter av naturen på dagen och bekvämligheten i hemmet på kvällen

Användarnamn: Wiktan

Intressen:

Mer på profilsidan


Kategorier:

Etiketter:

2022:
Juli

2021:
Juni

En tur runt Sisjön.

Tänkte jag skulle testa något nytt och testa en liten blogg här på utsidan. Jag är inte en av dom som ger sig i väg på några längre turer utan brukar hålla mig i närområdet. Då jag befinner mig i närheten av Göteborg så har det blivit en hel del utflykter till sjöar och öar i området. Ofta faller valet på favoriten som är Särö men nu i helgen med det otroligt varma vädret så fick det bli en betydligt kortare tur runt Sisjön.

Man skulle kunna tro att folk var upptagna med annat då det var midsommar men jag antar att värmen fick folk att längta efter ett dopp. Så det var gott om folk och djur i rörelse.

Tog inte mer än någon timme men det räckte gott och väl för dagen så efter melodikrysset så åkte vi ut till Sjön med hunden och tog ett varv.

https://friinaturen.se/

/V

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Läs mer i bloggen

Förmodligen dom bästa vandringsskorna jag haft

För ett par månader sedan så var det dags för mig att skaffa ett par nya vandringsskor då mina dåvarande skor hade gjort sitt helt enkelt efter ett par år i trogen tjänst. Normalt sett så brukar jag använda vandringsskorna när jag ger mig ut på vardagliga eller mindre besvärliga vandringar och kängorna när det är dags att gå långt eller att jag känner att jag behöver mer stöd.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.