Bloggar > Vanlife på 0,25% > Ett halvår??

Vanlife på 0,25%

Vandring, Vanlife, DIY, Paddling, Cykling

Ett halvår??

Hej!

Jag kan inte påstå att jag är en aktiv bloggare, men det har 7171819 stycken orsaker. Men nu ska jag försöka få till ett litet inlägg såhär i mitten av maj.

För er som läst mina tidigare inlägg vet att jag under 2019 byggde min egen van och spenderade 3 veckor i sträck tillsammans med min flickvän på ca 6 m2! Och det var faktiskt INGA problem, många måsten som försvann men sjävklart började jag sakna att jobba och rutiner, jag är en sådan person som behöver rutiner och gärna någon form av mönster för att må som bäst, spontant är bra men planering är min starka sida. Så just detta inlägg handlar om lite vanlife planering och reflektioner, och på tal om planering.. vi sitter just nu och skriver texter till vinterdäck till cykel, om ca 5 månader är det ju dags att ha köpt sina vinterdäck... vill nog tjuvkika på däck redan nu så finns dom här https://www.tooorch.com/typ-av-dack/dubbdack-cykel 

Planering och vanlife. Vi tillhör de så kallade weekend warriors dvs i veckorna är det full ös med jobb och på helgen är det möjligt att leva vanlife. 

Hur går det då? 
- tyvärr har vanen rullat alldeles för få mil iår, den har fått agera lite flyttbil vilket är super. Jag tänkte till när den byggdes så att sängar med mera är lätt att plocka ur och vipps är det en vanlig skåpbil igen. 

men nu har vi börjat räkna ner dagarna inför årets första tur som troligen blir lite uppåt i Sverige, inte långt men en liten tur för att få känna av enkelheten och att få laga mat på gasolkök och bara njuta av ensamheten vid en sjö! 

Jag brukar alltid repetera saker för att komma ihåg dom, så varför inte repetera det jag behöver kolla med vanen innan vi åker: Lufttryck i däck, batteri status i bodel, mängd bränsle i värmarn, fylla på vatten, kolla så att avlopp är ok, kolla så laddare till telefoner är med samt att det finns gas-patroner till köket. Jag 

Det blev en liten uppdate men bättre än inget? Eller hur? :-)

Inlagt 2020-05-20 17:13 | Läst 3382 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in

Tips!